هشدار درباره مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات پارلمانی عراق-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

هشدار درباره مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات پارلمانی عراق

هم زمان با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق برخی درباره تلاش‌های آمریکا برای مداخله در این روند و نتیجه آن هشدار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «عباس العرداوی» تحلیلگر برجسته سیاسی عراق در گفتگو با وبسایت المعلومه به دلایل تاخیر خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق اشاره کرد.

وی در این گفتگو تاکید کرد که ایالات متحده همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق خروج نیرو‌های خود را از این کشور به تاخیر انداخته است.

العرداوی همچنین هشدار داد که آمریکا می‌خواهد همانند سال ۲۰۱۸ در انتخابات عراق مداخله کند. ماندن نیرو‌های آمریکایی در عراق نشانه خطرناکی از مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات است؛ زیرا می‌خواهد نقشی در آن داشته باشد.

این کارشناس عراقی افزود، خروج نیرو‌های آمریکایی و اجرای مصوبه پارلمان عراق در این زمینه قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی یک ضرورت است؛ چرا که در غیر این صورت به ناچار شاهد تقلب در انتخابات خواهیم بود.

چند روز قبل نیز «ندی شاکر جودت» نماینده پارلمان عراق درباره دخالت سفارت آمریکا در انتخابات دهم اکتبر سال جاری میلادی هشدار داد.


وی افزود: انتخابات عراق از حیث اهمیت و تاثیر آن در سطح منطقه‌ای با دیگر کشور‌ها فرق می‌کند. سفارتخانه‌های خارجی اهتمام خاصی به این انتخابات دارند و سفارت آمریکا بیش از دیگر سفارتخانه‌ها به این انتخابات توجه دارد و دخالت می‌کند.

این نماینده پارلمان عراق تاکید کرد: به منظور برگزاری انتخابات شفاف و عادلانه باید دولت و کمیساریای عالی انتخابات هرگونه تحرک از سوی سفارت آمریکا و دیگر سفارتخانه‌های خارجی را رصد کنند.

پارلمان عراق دو روز بعد از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس، جانشین سابق رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در فرودگاه بغداد به دست تروریست‌های آمریکایی، طرح خروج نظامیان ایالات متحده را تصویب کرد. طی این مدت، طرفین چند دور گفتگو به منظور تحقق این مسئله و دستیابی به مکانیزیمی در این باره داشته‌اند.

آخرین و چهارمین دور گفتگو‌های راهبردی میان عراق و آمریکا به ریاست مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق در ۲۳ جولای ۲۰۲۱ (۴ مرداد ۱۴۰۰) در واشنگتن برگزار شد و طی آن مقرر شد که نیرو‌های رزمی آمریکا تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی عراق را ترک کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر